Çfarë ka ndodhur më 7 maj?

Çfarë ka ndodhur më 7 maj?

Disa nga ngjarjet, njerëzit dhe datat më me ndikim në historinë turke dhe atë botërore që kanë shënuar ditën e sotme, 7 maj.