Çfarë ka ndodhur më 30 maj?

Çfarë ka ndodhur më 30 maj?

Disa nga ngjarjet, njerëzit dhe datat më me ndikim në historinë turke dhe atë botërore që kanë shënuar ditën e sotme, 30 maj.