Çfarë ka ndodhur më 26 nëntor?

Çfarë ka ndodhur më 26 nëntor?

 

Disa nga ngjarjet, njerëzit dhe datat më me ndikim në historinë turke dhe atë botërore që kanë shënuar ditën e sotme, 26 nëntor.