Çfarë ka ndodhur më 25 shkurt?

Çfarë ka ndodhur më 25 shkurt?

Disa nga ngjarjet, njerëzit dhe datat më me ndikim në historinë turke dhe atë botërore që kanë shënuar ditën e sotme, 25 shkurt.