Çfarë ka ndodhur më 24 shkurt?

Çfarë ka ndodhur më 24 shkurt?

Disa nga ngjarjet, njerëzit dhe datat më me ndikim në historinë turke dhe atë botërore që kanë shënuar ditën e sotme, 24 shkurt.