Çfarë ka ndodhur më 24 dhjetor?

Çfarë ka ndodhur më 24 dhjetor?

Disa nga ngjarjet, njerëzit dhe datat më me ndikim në historinë turke dhe atë botërore që kanë shënuar ditën e sotme, 24 dhjetor.