Çfarë ka ndodhur më 23 nëntor?

Çfarë ka ndodhur më 23 nëntor?

Disa nga ngjarjet, njerëzit dhe datat më me ndikim në historinë turke dhe atë botërore që kanë shënuar ditën e sotme, 23 nëntor.