Çfarë ka ndodhur më 22 janar?

Çfarë ka ndodhur më 22 janar?

Disa nga ngjarjet, njerëzit dhe datat më me ndikim në historinë turke dhe atë botërore që kanë shënuar ditën e sotme, 22 janar.