Çfarë ka ndodhur më 12 prill?

Çfarë ka ndodhur më 12 prill?

Disa nga ngjarjet, njerëzit dhe datat më me ndikim në historinë turke dhe atë botërore që kanë shënuar ditën e sotme, 12 prill.