Çfarë ka ndodhur më 10 shtator?

Çfarë ka ndodhur më 10 shtator?

Disa nga ngjarjet, njerëzit dhe datat më me ndikim në historinë turke dhe atë botërore që kanë shënuar ditën e sotme, 10 shtator.