Çfarë ka ndodhur më 1 maj?

Çfarë ka ndodhur më 1 maj?

Disa nga ngjarjet, njerëzit dhe datat më me ndikim në historinë turke dhe atë botërore që kanë shënuar ditën e sotme,1 maj.