Analiza e javës: Vala e fundit e dhunës së Izraelit në Palestinë

Analiza e javës: Vala e fundit e dhunës së Izraelit në Palestinë

Vlerësim i Doç. Dr. Murat Yeşiltaş, Drejtor i studimeve të sigurisë pranë Fondacionit për Kërkime Politike, Ekonomike dhe Sociale (SETA) në Ankara.