Analiza e javës: Operacionet e Agjencisë Kombëtare të Inteligjencës së Turqisë përtej kufirit

Analiza e javës: Operacionet e Agjencisë Kombëtare të Inteligjencës së Turqisë përtej kufirit

Vlerësimi i akademikut turk, Can Acun, studiues i politikave të jashtme pranë Fondacionit për Kërkime Politike, Ekonomike dhe Sociale (SETA) në Ankara.