Analiza e javës - Në kërkim të normalizimit në Lindjen e Mesme

Analiza e javës - Në kërkim të normalizimit në Lindjen e Mesme

Vlerësimi i akademikut, Can Acun, studiues i politikave të jashtme pranë Fondacionit për Kërkime Politike, Ekonomike dhe Sociale (SETA) në Ankara në lidhje me përpjekjet për normalizimin e rajonit të Lindjes së Mesme.