Analiza e javës: Marrëdhëniet turko-amerikane në periudhën e Biden

Analiza e javës: Marrëdhëniet turko-amerikane në periudhën e Biden

Vlerësim i Doç. Dr. Murat Yeşiltaş, Drejtor i studimeve të sigurisë pranë Fondacionit për Kërkime Politike, Ekonomike dhe Sociale (SETA) në Ankara në lidhje marrëdhëniet turko-amerikane në periudhën e Biden.