Analiza e Javës - Koronavirusi dhe e ardhmja e Lindjes së Mesme

Analiza e Javës - Koronavirusi dhe e ardhmja e Lindjes së Mesme

Koronavirusi vazhdon të përhapet me shpejtësi në të gjithë botën. Ndërsa sëmundja, e cila është shndërruar në një epidemi globale, ka infektuar pothuajse 500 mijë njerëz, ajo ka filluar të tronditë strukturën politike, ekonomike dhe sociale të shumë vendeve. Vendet e Lindjes së Mesme, veçanërisht ato me sistem të dobët shëndetësor pa aparate të forta shtetërore, po përballen me një sfidë të madhe. Për më shumë dëgjoni vlerësimin e Can ACUN, ekspert i marrëdhënieve ndërkombëtare dhe politikave të jashtme pranë Fondacionit për Kërkim e Politike, Ekonomike dhe Sociale (SETA) në Ankara.