Analiza e javës – Fuqia e fortë dhe Turqia

Analiza e javës – Fuqia e fortë dhe Turqia

Turqia ka shënuar përparime të mëdha në industrinë e mbrojtjes gjatë dekadës së fundit, ndërsa ushtria turke dhe burokracia e sigurisë janë ridizajnuar veçanërisht pas tentativës së dështuar për grusht shteti në 2016. Ankaraja është tani një fuqi ushtarake që askush nuk mund ta injorojë më. Për më shumë dëgjoni analizën e prof. asc. Murat YESILTAS, drejtor i Kërkimeve të Sigurisë pranë Fondacionit për Kërkime Politike, Ekonomike dhe Sociale (SETA)  Ankara.