Ambasadori i Turqisë në Tiranë: Investimet turke në Shqipëri arrıjnë në 3 miliardë dollarë

Ambasadori i Turqisë në Tiranë: Investimet turke në Shqipëri arrıjnë në 3 miliardë dollarë

Ambasadori i turk në Tiranë, Murat Ahmet Yoruk ka deklaruar se volumi tregtar mes Turqisë dhe Shqipërisë shkon në 520 milionë dollarë për vitin 2019, me një rritje prej 60 milionë dollarë krahasuar me 2017.