A po u vjen fundi vlerave njerëzore? (II)

A po u vjen fundi vlerave njerëzore? (II)

Nëse ne të gjithë së bashku, si familja e njerëzimit nuk marrim masa dhe nuk gjejmë një rrugë të re për të ndaluar procesin e “fundit të vlerave”, do të vijë me shpejtësi fundi i dhimbshëm, të cilin po e përgatisim të gjithë së bashku.