A është NATO e pazëvendësueshme?

A është NATO e pazëvendësueshme?

Në disa deklarata të kohëve të fundit nga Shtetet e Bashkuara të Amerikës (ShBA) ka filluar të vihet në pikëpyetje ekzistenca e Turqisë në NATO për shkak të sistemeve S-400, Sirisë dhe deklaratave të ashpra të Turqisë ndaj mbështetjes që ShBA-ja u jep organizatave terroriste.