A e dini se banja e baltës është një trajtim për shumë sëmundje?

A e dini se banja e baltës është një trajtim për shumë sëmundje?

A e dini se banja e baltës është një trajtim plotësues për shumë sëmundje dhe se Turqia ndodhet në një zonë gjeografike me një avantazh të madh në aspektin e banjës me baltë?