Emisioni 01.01.2020

Emisioni 01.01.2020

Emisioni radiofonik i Zërit të Turqisë sjell për ju çdo ditë, në orën 15:30, lajmet më të fundit nga Turqia, rajoni e bota; analiza, informacione të larmishme nga jeta e përditshme, kultura-arti, shëndeti, shkenca, historia, ekonomia, sporti, si dhe muzikë të zgjedhur turke.