Kuzhina turke – Speca të mbushura me oriz dhe rrush frëngu

Kuzhina turke – Speca të mbushura me oriz dhe rrush frëngu

Gjella, recetën e së cilës do ta ndajmë bashkë me juve e që do ta gatuajmë këtë javë, quhet “dollma specash me vaj ulliri”.