Kuzhina turke - Mashurka me vaj ulliri

Kuzhina turke - Mashurka me vaj ulliri

Të gjitha gjellët në kuzhinën turke, të cilat gatuhen pa mish dhe me vaj ulliri e që zakonisht konsumohen në temperaturë të dhomës, quhen “gjellë me vaj ulliri”.