Kuzhina turke - Japrak me gjethe rrushi me vaj ulliri

Kuzhina turke - Japrak me gjethe rrushi me vaj ulliri

Sarmat që bëhen me gjethe hardhie (rrushi) duke mbështjellë këto fletë me orizin e lezetuar me qepë e erëza, mund ta hasni pothuajse në çdo vend të Lindjes së Mesme dhe Mesdheun Lindor.