Operacioni “Burimi i Paqes”

Qëllimi ynë është paqja
objektivi është terrorizmi

Kuzhina Turke - Ëmbëlsira e kungullhaesit

Kuzhina Turke - Ëmbëlsira e kungullhaesit

Kungullhaesi në kuzhinën turke përgatiten shumë gjellë të ndryshme, duke filluar nga jahnia (me mish) e deri tek supa, nga byreku e deri tek ëmbëlsira, por ai më së shumti përgatitet në formën e ëmbëlsirës dhe pëlqehet shumë.