Kuzhina turke - Bathe me vaj ulliri

Kuzhina turke - Bathe me vaj ulliri

“Bathëve me vaj ulliri”, një gjellë që gatuhet “pa mish dhe me vaj ulliri” që zakonisht konsumohen në temperaturë dhome.