A e dini se vallja e “Shpatës dhe Mburojës” është vallja e vetme në botë që kërcehet pa muzikë?

A e dini se vallja e “Shpatës dhe Mburojës” është vallja e vetme në botë që kërcehet pa muzikë?

Vallja e “Shpatës dhe Mburojës” e Bursës kërcehet pa muzikë me tingujt ritmikë të goditjeve të shpatave dhe mburojave që dalin gjatë kërcimit.