A e dini se sherbela që rritet në mënyrë natyrale në Turqi bën mirë për shumë sëmundje?

A e dini se sherbela që rritet në mënyrë natyrale në Turqi bën mirë për shumë sëmundje?

Sherbela është emri i përgjithshëm i bimës së varietetit Salvia dhe rritet në vendet e Mesdheut.