A e dini se qendra tregtare e parë e mbuluar në botë është Kapallëçarshia (Kapalıçarşı) në Stamboll?

A e dini se qendra tregtare e parë e mbuluar në botë është Kapallëçarshia (Kapalıçarşı) në Stamboll?

Qendra e parë dhe më e madhe e mbuluar tregtare në botë është Kapallëçarshia (Kapalıçarşı) në Stamboll, që do të thotë “treg i mbuluar”.