Situata epidemiologjike Covid-19 në Shqipëri drejt përmirësimit

Situata epidemiologjike Covid-19 në Shqipëri drejt përmirësimit

Situata epidemilogjike në Shqipëri është duke u përmirësuar, por ministrja e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale, Ogerta Manastirliu apelon të gjithë qytetarët që të vijojnë të zbatojnë masat për parandalimin e përhapjes së infeksionit Sars-Cov-2.