Shqipëria merr masat për përballimin e koronavirusit të ri, Covid-19 në periudhën vjeshtë-dimër

Shqipëria merr masat për përballimin e koronavirusit të ri, Covid-19 në periudhën vjeshtë-dimër

Ministrja e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale, Ogerta Manastirliu takoi pak ditë më parë infermierët e rinj në spitalin COVID-2, duke theksuar se forcimi i kapaciteteve spitalore edhe me burime njerëzore është në fokus të qeverisë.