Burimi i shëndetit – Metodat efektive të trajtimit ndaj dhimbjeve të nervit shiatik

Burimi i shëndetit – Metodat efektive të trajtimit ndaj dhimbjeve të nervit shiatik

Metodat efektive të trajtimit bimor kundër dhimbjeve të nervit shiatik (nerv që del nga pjesa e përparme e legenit dhe shkon përgjatë ashtit të këmbës). Nervi shiatik është nervi më i gjatë në trup. Nëse nervi preket në një farë mënyre, shkakton dhimbje serioze, veçanërisht në pjesën e poshtme të shpinës dhe këmbëve, por kjo dhimbje vazhdon të përhapet në të gjithë trupin.