A e dini se nënprefektura Mengen e Bolusë është "mbretëria e kuzhinierëve"?

A e dini se nënprefektura Mengen e Bolusë është "mbretëria e kuzhinierëve"?

Nënprefektura Mengen e Bolusë është pothuajse një "tokë ose mbretëri e kuzhinierëve", që ka trajnuar dhe dërguar në 7 kontinente që nga Perandoria Osmane.


Fjalët Kyçe: Bolu , Mengen , kuzhinieri , a e dini se