Zyrtarë të lartë të komunës së Tuzit takohen me Presidentin e Shqipërisë, Ilir Meta

Zyrtarë të lartë të komunës së Tuzit takohen me Presidentin e Shqipërisë, Ilir Meta
  • Ilir Meta: marrëdhëniet midis Malit të Zi dhe Shqipërisë tradicionalisht të shkëlqyera
  • Ministria e kulturës së Malit të Zi paralajmëroi padi ndaj organizatorit të aktivitetit “Logu i Tërgajës” për arsye të përdorimit të flamurit shqiptar pa praninë e flamurit malazez
  • Mali i Zi i vendosur për partneritet me NATO-n
  • Përfundoi Festivali Kulturor “Ulqini 2019”
  • Në Kalanë e Ulqinit organizohet aktiviteti “Ditët e Bamjeve- turizmi gastronomik tërheq vizitorë të shumtë në Kala
  •  Të shtunën në Ulqin do të promovohet libri “Hallalli- standardi sipas nevojës së njeriut”

Hollësi rreth këtyre zhvillimeve sjell korrespondentja jonë në Mal të Zi, Vera ALIBEGU KATANA.