Zhvillimet kryesore të javës në Shqipëri (03/2019)

Zhvillimet kryesore të javës në Shqipëri (03/2019)
  • Rama e cilëson domosdoshmëri thellimin e bashkëpunimit në trekëndëshin e partneritetit Turqi, Greqi, Itali.
  • Italia mbështet Shqipërinë për procesin e integrimit evropian
  • Autoritetet shqiptare dhe të huaja reagojnë për arrestimin e Balilit
  • Në Shqipëri fillojnë aplikimet për "Bursat e Turqisë 2019"
  • Institucione bamirëse turke në ndihmë të popullit vëlla shqiptar