Xhaçka: Mirënjohje të dyfishtë për Turqinë, miken dhe aleaten tonë

Xhaçka: Mirënjohje të dyfishtë për Turqinë, miken dhe aleaten tonë

Gjashtë autoambulanca kanë mbërritur pak ditë më parë nga Turqia në komandën Mbështetëse të Forcave të Armatosura, si pjesë e flotës së ndërhyrjes së shpejtë të Agjencisë së Emergjencave Civile të Shqipërisë.