Vizita apostolike e Papa Françeskut në Maqedoninë e Veriut

Vizita apostolike e Papa Françeskut në Maqedoninë e Veriut

Të martën (7 prill) në Maqedoninë e Veriut për vizitë njëditore ka qëndruar kreu i Kishës Katolike, Papa Françesku, i cili ka realizuar takime me krerët e shtetit dhe ka mbajtur një meshë në sheshin "Maqedonia” të Shkupit. Kjo vizitë e Papës është vlerësuar si historike dhe një vizitë që bart mesazhin e pajtimit dhe solidaritetit.