Vera 2019 – Turistët nga Kosova dhe diaspora kosovare mbajnë gjallë turizmin e Ulqinit

Vera 2019 – Turistët nga Kosova dhe diaspora kosovare mbajnë gjallë turizmin e Ulqinit
  • Këtë sezon turistik në Ulqin shënon rritje përqindja e numrit të turistëve
  • Presidenti i Malit të Zi, Millo Gjukanoviq, merr pjesë në Samitin 12. të Vendeve të Ballkanit     Perëndimor në Sarajevë
  • Shqetësimet e shqiptarëve në Mal të Zi i prezantohen shefit të delegacionit të Bashkimit Evropian në Podgoricë
  • Partitë e pakicave kërkojnë nga Kuvendi ndalimin e dënimeve për përdorimin e simboleve kombëtare
  • TIKA do të shënojë trevjetorin e puçit të dështuar në Turqi
  • Kuarteti nga Turqia “Crisantem Quartet” do të marrë pjesë në Festivalin e Muzikës në Herceg-Novi

Për hollësi rreth këtyre zhvillimeve ndiqni raportin e korrespondentes sonë në Mal të Zi, Vera ALIBEGU KATANA.