Vazhdon paqartësia pas zgjedhjeve të 30 gushtit në Mal të Zi

Vazhdon paqartësia pas zgjedhjeve të 30 gushtit në Mal të Zi
  • Në Podgoricë organizohet tubim masiv për mbrojtjen e Mali të Zi si shtet i pavarur
  • Partia Demokratike e Socialistëve bashkon partnerët e koalicionit në takim
  • Pas shpalljes së rezultateve të zgjedhjeve sulmohet me gurë objekti i bashkësisë Islame në Pleve
  • Letër Përkrahje nga Reisi i Turqisë për Bashkësinë Islame dhe myslimanët në Mal të Zi
  • Partitë shqiptare në Mal të Zi ende pa ndonjë pozicionim rreth shumicës parlamentare

Hollësi rreth këtyre zhvillimeve sjell në raportin “Mozaik nga Mali i Zi”, korrespondentja jonë atje Vera ALIBEGU KATANA.