Vazhdojnë tensionet dhe mos marrëveshjet rreth ligjit për liritë fetare

Vazhdojnë tensionet dhe mos marrëveshjet rreth ligjit për liritë fetare

Mali i Zi ka nevojë për kishën e vet ortodokse për të shmangur ndërhyrjen nga Serbia dhe për të çimentuar identitetin e tij,  ka thënë  presidenti i Malit të Zi  Milo Gjukanoviç.  Këtë deklaratë ai e beri pasi Mali i Zi po përballet me  protestat për statusin e Kishës serbe ortodokse (SPC) brenda kufijve të saj.