U konstitua Legjislatura e VII e Kosovës, pritet formimi i qeverisë

U konstitua Legjislatura e VII e Kosovës, pritet formimi i qeverisë

Legjislatura e shtatë e Kosovës është konstituar pa marrëveshje të arritur në mes të Lëvizjes Vetëvendosje dhe Lidhjes Demokratike të Kosovës. Prandaj zgjedhja e krye-parlamentarit të ri, deputetit nga Vetëvendosje Glauk Konjufca u konsiderua se ishte e papritur.