Turqia mbush sheshet e Tiranës dhe të qyteteve të tjera të Shqipërisë me sofra iftari

Turqia mbush sheshet e Tiranës dhe të qyteteve të tjera të Shqipërisë me sofra iftari

Në iftarin madhështor të organizuar në sheshin "Nënë Tereza" nga Ambasada e Republikës së Turqisë në Tiranë në bashkëpunim me Gjysmëhënën e Kuqe Turke dhe me institutin turk “Yunus Emre” morën pjesë ministrja e shtetit për marrëdhëniet me Parlamentin e Shqipërisë, Elisa Spiropali, kryetari i grupit parlamentar të miqësisë Shqipëri-Turqi Ilir Beqja, nënkryetari i Gjysmëhënës së Kuqe Turke, Ismail Hakkı Turunç, zyrtarë të nivelit vendor si dhe përfaqësues të OJQ-ve të ndryshme…