Turqia ka vazhduar të shpërndajë pako me mish kurbani për mijëra familje në nevojë në Shqipëri

Turqia ka vazhduar të shpërndajë pako me mish kurbani për mijëra familje në nevojë në Shqipëri

Organizata dhe institucione nga Turqia edhe në vitin 2019 kanë vazhduar me shpërndarjen e pakove me mish të kurbanit për familjet në nevojë në qytete të ndryshme shqiptare.