Turqia do t’i dhurojë Malit të Zi pajisje ushtarake me vlerë 15,5 milionë euro

Turqia do t’i dhurojë Malit të Zi pajisje ushtarake me vlerë 15,5 milionë euro
  • Turqia dhe Mali i Zi partnerë strategjikë në të gjitha fushat
  • Mali i Zi miraton ligjin e feve. Debate të ashpra midis pozitës dhe opozitës
  • Kisha Ortodokse Serbe kundërshton ligjin e feve
  • Mali i Zi sërish dërgon ndihma humanitare për Shqipërinë
  • Podgorica dhe Prishtina do të përmirësojnë bashkëpunimin kulturor

Hollësi rreth këtyre zhvillimeve ju sjell në raportin e rregullt javorë korrespondentja jonë në Mal të Zi, Vera ALIBEGU KATANA.