Spitali Memorial i Fierit, financuar nga Turqia model i autonomisë spitalore

Spitali Memorial i Fierit, financuar nga Turqia model i autonomisë spitalore

Qeveria shqiptare ka miratuar para pak ditëve Protokollin e Përbashkët të Bashkëpunimit mes Këshillit të Ministrave të Republikës së Shqipërisë dhe Qeverisë së Republikës së Turqisë për bashkëpunimin e mëtejshëm 3-vjeçar...