Solidaritet i theksuar i kosovarëve për muajin e Ramazanit

Solidaritet i theksuar i kosovarëve për muajin e Ramazanit

Muaji i shenjtë i Ramazanit, ishte një muaj i mëshirës dhe i humanizmit në Kosovë.

Në Kosovë ku ende ka mjaft qytetarë të varfër, gjatë këtij muaji iu lehtësua jeta me ushqim, veshmbathje por edhe strehim falë humanizmit të treguar të qytetarëve të Kosovës.