Shtohet interesimi për investime Kosovë-Turqi

Shtohet interesimi për investime Kosovë-Turqi

Pas dekretimit nga Presidenti i Kosovës, Hashim Thaçi të Marrëveshjes për Tregti të Lirë mes Kosovës e Turqisë, në mesin e qershorit të këtij viti, është rritur interesimi për bashkëpunim ekonomik dhe investime mes Kosovës e Turqisë. Një delegacion të sipërmarrësve nga Turqia, të mërkurën kanë qëndruar në Kosovë ku janë takuar me ministrin e Tregtisë dhe Industrisë, Endrit Shala.