Shqipëria, Serbia dhe Maqedonia e Veriut diskutojnë zbatimin e ”Open Balkan”

Shqipëria, Serbia dhe Maqedonia e Veriut diskutojnë zbatimin e ”Open Balkan”

Në Nish u zhvillua takimi i ministrave dhe përfaqësuesve të qeverive të Maqedonisë së Veriut, Shqipërisë dhe Serbisë në kuadër të nismës ”Open Balkan”, që e hapi ministri serb i Financave, Sinisha Mali, i cili deklaroi se qëllimi i tri vendeve është që duhet të punojnë si një i vetëm.