Shqipëri: “Zâ Fest” rikthehet në Theth, BE: Krenar që ju mbështesim

Shqipëri: “Zâ Fest” rikthehet në Theth, BE: Krenar që ju mbështesim

“Zâ Fest” rikthehet me edicionin e tretë dhe këtë vit, në natyrën e mahnitshme të Thethit më 2, 3 dhe 4 gusht. Delegacioni i BE-së në Shqipëri shprehet krenar që ka mbështetur edhe këtë vit “Zâ Fest”.